Openbare dorpsvergadering 17 maart

De Dorpsraad van Schellingwoude organiseert op 17 maart aanstaande een openbare dorpsvergadering. De vergadering vindt plaats in kantine van voetbalvereniging De Dijk in Schellingwoude. De vergadering begint om 19.30 en duurt tot uiterlijk 22.00 uur.

We bespreken een aantal voor het dorp belangrijke ontwikkelingen:

  • De plannen voor de Sluisbuurt. Sjoerd Soeters  is gevraagd of hij bij ons zijn alternatieve plan wil komen toelichten.
  • De Dijkversterking raakt ook Schellingwoude. Ook ons deel van de dijk is afgekeurd, al gaan de plannen waar nu aan gewerkt wordt niet verder dan halverwege Durgerdam. Dat is juist zo zorgelijk omdat daardoor misschien kansen blijven liggen op een goede oplossing waarmee meerdere problemen tegelijk worden opgelost.
  • De ontwikkeling van het Schellingwouderpark. Nu de dreiging van bebouwing voorlopig afgewenteld lijkt, blijft voor de bewoners de uitdaging om de functie van het park zo te versterken dat het belang van het voortbestaan nog duidelijker wordt voor een grote groep van mensen.
  • De resultaten van de dorpsenquête zijn bekend. Wat vinden de bewoners belangrijk en hoe gaan we daar mee aan de slag?

De bijeenkomst is van belang voor alle bewoners van Schellingwoude. Komt dus allen!

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: